субота, 31 січня 2009 18:42

Про бій Кличко - Хей оголосять сьогодні-завтра

 
Офіційне оголошення про поєдинок між чемпіоном світу за версіями Міжнародної боксерської федерації (МБФ) та Всесвітньої боксерської організації (ВБО) українцем Владимиром Кличком і британцем Девідом Хеєм відбудеться у найближчі дні. Про це повідомив менеджер британського боксера Адам Бут.

У переговорах уже відомі місце та терміни проведення - лондонський футбольний стадіон "Стемфорд Брідж", 20 червня, повідомляє "ІТАР-ТАРС".

На думку Бута, поєдинок із Хеєм більш потрібен Володимиру, ніж бій з іншим кандидатом - американцем Крісом Арреолою, як у фінансовому плані, так і з погляду слави.

"Поєдинок з Арреолою приніс би йому менше грошей, аніж з Хеєм, - сказав в інтерв"ю телеканалу "Сетанта" Бут. - Ми знаємо, скільки Кличко отримає за бій з Девідом. Арреола - ефектний суперваговик. Зовні він виглядає жахливо, готовність здається недостатньою, але він американець мексиканського походження, тому за нього вболівають американці та мексиканці. Але набагато яскравішим буде поєдинок тільки з одним боксером - Хеєм".

Бут відзначив, що не планував так швидко організувати бій, але так сталося: "У житті тобі або надають можливість, або ти отримуєш їх сам. Хей отримав їх сам".

На думку менеджера Хея, суперважка вага зараз переживає не найкращі часи.

"Глядачам нудно. Вони не бачать видовище. Але те, що можна гарантувати в боях за участю Хея - це відчуття нокауту, де б і коли б він не вийшов на ринг. А саме в цьому і сенс суперважкої ваги", - додав Бут.

Раніше Кличко відзначав, що якщо переговори з Хеєм завершаться невдачею, він зустрінеться з Арреолою 16 травня у Лос-Анджелесі.

"Newsru.ua" нагадує, що раніше з Девідом Хеєм бажали зустрітися обидва брати Клички. За словами Віталія, брати вирішили суперечку про той, хто вийде на ринг проти британця, підкинувши монету.

Зараз ви читаєте новину «Про бій Кличко - Хей оголосять сьогодні-завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі