середа, 28 квітня 2021 15:03

Гвардіола має збалансованішу команду, ніж Почеттіно

Гвардіола має збалансованішу команду, ніж Почеттіно
Корманди вже зустрічалися 5 років тому . Тоді переміг "Сіті". Фото: Reuters

Колишній тренер тернопільської "Ниви" й канадського "Атоміка" Ігор Яворський прокоментував майбутнє протистояння англійського "Манчестер Сіті" та французького ПСЖ.

"Думаю, переможцем протистояння буде "Манчестер Сіті". Бо ця команда збалансованіша. В англійського клубу набагато надійніша оборона. Коли в ПСЖ атаку можна назвати просто фантастичною, то про лінію оборони цього не скажеш. Та ж "Баварія" створила біля воріт парижан масу гольових моментів.

Ще один важливий момент – напруга у внутрішніх чемпіонатах. "Манчестер Сіті" практично все вирішив у внутрішній першості й спокійно готується до матчу Ліги чемпіонів. У ПСЖ усе навпаки – боротьба за чемпіонський титул у розпалі й щонайменше чотири команди претендують на титул. Тобто Пеп Гвардіола має можливість після напруженого сезону дати відпочинок своїм гравцям. У Маурісіо Почеттіно такої можливості й близько немає.

Загалом чемпіонат Англії більш конкурентний за французький. Згадаймо, як учора в матчі з "Реалом" "Челсі" міг вирішувати долю протистояння вже в першому таймі. І "Челсі" лише четвертий у своїй першості.

Мені здається, команда Гвардіоли краще працює з м'ячем і завдяки цьому матиме перевагу в обох зустрічах".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Ман Сіті" пройшов ПСЖ

Матч ПСЖ – "Манчестер Сіті" розпочнеться сьогодні в Парижі о 22-ій годині. Учора в Мадриді було зіграно перший півфінал. "Реал" не зумів переграти лондонський "Челсі" – 1:1.

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола має збалансованішу команду, ніж Почеттіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі