середа, 28 квітня 2021 00:25

"Челсі" не зміг дотиснути "Реал"

"Челсі" не зміг дотиснути "Реал"
Томас Тухель очолив "Челсі" по середині сезону. Фото: Gettyimages.com

У першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів "Реал" не зміг вдома перемогти "Челсі" -1:1. Що потрібно знати про гру у Мадриді?

Зінедін Зідан мав кадрові втрати. Поза грою опинилися основні захисники Серхіо Рамос та Ферлан Менді. Федеріко Вальверде захворів на коронавірус. "Челсі" не міг розраховувати тільки на гравця ротації Матео Ковачича.

Дощ зіпсував матч. Протягом всієї гри у Мадриді йшов дощ, який часом переходив у зливу. Командам було важко показати видовищний футбол. На перше місце вийшли фізична підготовка та характер. Такий футбол більше підходив господарям.

Обидві команди обрали однакову схему гру. Томас Тухель та Зінедін Зідан виставили склади із трьома центральними захисниками.

"Челсі" виграв середину поля

"Челсі" переважав "Реал". Гості володіли ігровою та територіальною перевагою. Середина поля "Реала" явно не справлялася із суперником. Погана реалізація та хороша гра воротаря мадридців Тібо Куртуа не дозволила "Челсі" здобути перемогу.

Два різні тайми. Якщо у першому таймі була легкість та моменти, то після переви команди зіграли раціонально, думаючи за результат матчу. Ніхто не хотів ризикувати.

Кутові були зброєю "Реала". Господарі зрівняли рахунок після кутового. Майже кожен стандарт біля воріт "Челсі" ніс в собі небезпеку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лунін пояснив, чому не може стати основним воротарем "Реала"

Провал Тімо Вернера. На початку матчу німецький форвард не реалізував хороший момент, а далі був інертним. "Челсі" дуже не вистачало гравця, який би реалізувати ігорову перевагу.

Тухель не дотиснув суперника. "Челсі" переграв "Реал" за грою. Англійці мали всі можливості вирішити долю матчу у першому таймі, але бракувалодосвіду. Пропустили гол через брак концентрації. Під кінець матчу "вершкові" фізично підсіли, але Тухель не ризикнув великими силами йти в атаку.

Матч-відповідь відбудеться у Лондоні 5 травня, середа. Початок - о 22:00.
В іншому півфіналі Ліги чемпіонів 28 квітня зіграють ПСЖ та "Манчестер Сіті".

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" не зміг дотиснути "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі