вівторок, 27 квітня 2010 14:12

Голкіперові збірної Німеччини можуть присвятити фільм

Голкіперові збірної Німеччини можуть присвятити фільм

Німецький режисер Ніко Хофманн висловив бажання зняти фільм про долю воротаря "Ганновера" і збірної Німеччини Роберта Енке, який наклав на себе руки восени минулого року.

Як повідомляє німецький Bild, Хофманн хотів би працювати в тісному контакті з удовою Енке - Терезою.

"Найкраще було б працювати з Терезою. Я був украй вражений тим, як відкрито вона обговорювала проблеми депресії після смерті чоловіка", - заявив режисер.

Проте менеджер сім"ї Енке Йорг Неблунг зауважив, що переговори про зйомки фільму не ведуться. За його словами, ні вдова голкіпера, ні інші члени сім"ї не вели подібних переговорів і не думали про кінематографічну інтерпретацію історії Роберта.

Нагадаємо, поліція Німеччини підтвердила, що основний воротар клубу "Ганновер-96" і збірної Німеччини з футболу Роберт Енке вчинив самогубство, кинувшись під поїзд.

У Енке залишилася дружина і вісьмимісячна дочка, яку родина спортсмена удочерила в травні 2009 року, через майже три роки після смерті рідної дворічної дочки Лари, яка померла від пороку серця.

За матеріалами "Спорт-Экспресс"

Зараз ви читаєте новину «Голкіперові збірної Німеччини можуть присвятити фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі