субота, 10 липня 2010 18:41

Гол Олійника приніс перемогу "Металісту" в матчі з "Таврією"

Гол Олійника приніс перемогу "Металісту" в матчі з "Таврією"

Підопічні Сергія Пучкова не зуміли реабілітуватися перед уболівальниками за поразку в Суперкубку України від "Шахтаря".

Після того, як "Таврія" зазнала нищівної поразки у матчі за Суперкубок, єдиним варіантом для володарів Кубка України був вдалий старт у чемпіонаті. Ускладнював завдання кримчан календар, який послав у суперники "Металіст".

Мирон Маркевич презентував свого новачка Вільягру (дуже пристойно людина дебютувала). Також у старті почав екс-"канонір" Воробей. Втім, до голу, який вирішив долю матчу, він стосунку не мав. Вирішальний удар, який відбувся на 19-й хвилині, завдав Олійник, красиво перегравши Постранського.

"Металіст" надалі діяв на контратаках. "Таврія" більше володіла м'ячем, але дійсно небезпечних моментів практично не було. Після перерви Девіч пробив у поперечину, і це був найсерйозніший шанс "Металіста".

"Таврію" могли врятувати її захисники - Монахов та Ідахор, але жоден з них не зумів переграти досвідченого Горяїнова. У підсумку 1:0 - "Металіст" з перемоги розпочинає новий сезон.

Прем'єр-ліга

1-й тур

"Таврія" - "Металіст" - 0:1

Гол: Олійник (19).

"Таврія": Постранський, Джурічіч, Монахов, Маркович, Корнєв, Луценко (Гігіадзе, 64), Голайдо, Любеновіч, Галюза, Фещук (Ідахор, 57), Ковпак (Шиндер, 72).

"Металіст": Горяїнов, Вільягра (Пшеничних, 83), Березовчук, Обрадовіч, Романчук, Валяєв, Фініньо, Едмар, Олійник (Бордіян, 75), Девіч, Воробей (Шелаєв, 46).

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Гол Олійника приніс перемогу "Металісту" в матчі з "Таврією"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі