пʼятниця, 21 червня 2013 08:49

Гол Кравця приніс "Динамо" перемогу над одноклубниками з Тбілісі

Гол Кравця приніс "Динамо" перемогу над одноклубниками з Тбілісі
Кравець засмутив тбіліських одноклубників. Фото: fcdynamo.kiev.ua

У першому контрольному матчі нового сезону київське "Динамо" зустрічалося з "Динамо" (Тбілісі) і перемогло з рахунком 1:0, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

У поєдинку не брали участь динамівські збірники, які прибули на тренувальний збір вчора, а також Дуду, Рубен і Аруна, які займалися за окремою програмою. У стартовому складі "біло-синіх" опинилися десять українців. Винятком став лише бразилець Данило Сілва.

Єдиний і, як виявилося пізніше, переможний м'яч кияни забили на самому початку матчу. На 7-й хвилині Віталій Буяльський завершив прорив по правому флангу прострілом у штрафний майданчик, де Артем Кравець зіграв на випередження і відправив м'яч у ворота.

"Динамо" (Київ) - "Динамо" (Тбілісі) - 1:0

"Динамо" (Київ): Коваль (Шовковський, 46), Люлька, Данило Сілва, Макаренко, Цуріков (Алієв, 74), Калитвинцев (Мехмеді, 46), Сидорчук, Богданов, Алієв (к) (Бертольо, 46), Буяльський (Калитвинцев, 67), Кравець.

Попередження: Сидорчук (27), Буяльський (39).

Гол: Кравець (7)

Зараз ви читаєте новину «Гол Кравця приніс "Динамо" перемогу над одноклубниками з Тбілісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі