середа, 08 лютого 2012 18:31

Газзаєва запросили до комітету Російського футбольного союзу з етики

Газзаєва запросили до комітету Російського футбольного союзу з етики

Голова Комітету з етики Російського футбольного союзу (РФС) Павло Бородін має намір залучити до роботи в комітеті колишнього наставника московського "Спартака" Олега Романцева і президента владикавказької "Аланії" Валерія Газзаєва. Про це повідомляє сайт видання "Советский спорт".

Як повідомляє РИА Новости, Газзаєв підтвердив, що йому запропонували увійти до складу комітету з етики. Президент владикавказького клубу сказав, що він обміркує цю пропозицію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валерій Газзаєв офіційно став президентом "Аланії"

"У мене дуже багато роботи як у президента "Аланії", і я поки не впевнений, що зможу приділяти достатньо часу такому важливому органу, як комітет з етики", - додав Газзаєв.

Бородін, який у минулому працював керуючим справами президента РФ і держсекретарем союзної держави Росії і Білорусі, став головою комітету РФС з етики 4 лютого. На посту керівника комітету він змінив Алу Алханова, який подав у відставку в серпні 2011 року, пояснивши це рішення браком часу для роботи в РФС.

Зараз ви читаєте новину «Газзаєва запросили до комітету Російського футбольного союзу з етики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі