пʼятниця, 29 березня 2013 15:43

Газзаєв вважає об'єднаний чемпіонат незворотнім і УЄФА - не перешкода

Газзаєв вважає об'єднаний чемпіонат незворотнім і УЄФА - не перешкода
Оптимізм Газзаєва щодо об'єднаного чемпіонату не знає кордонів. Фото: sovsport.ru

Оргкомітет об'єднаного чемпіонату виступив із заявою з приводу слів президента УЄФА Мішеля Платіні, який в четвер підтвердив, що не є прихильником цієї ідеї.

Як повідомляє "Советский Спорт", директор оргкомітету Валерій Газзаєв заявив, що він із задоволенням сприйняв слова Президента УЄФА.

"Позиція УЄФА щодо розвитку інтеграційних процесів в європейському футболі нам дуже близька, і ми не бачимо жодної проблеми в тому, що керівник УЄФА поки висловився обережно" - сказав Газзаєв.

Щоб дати оцінку великому і сміливому експерименту, яким є Об'єднаний чемпіонат, необхідно все ретельно зважити. В даний час оргкомітет готує зрозумілу і докладну "дорожню карту" майбутнього чемпіонату, яку надасть всьому футбольному співтовариству.

Протягом найближчого часу всі необхідні документи, презентації, аналіз і обгрунтування, спортивна та маркетингова складова проекту буде представлена в національні та міжнародні футбольні організації. У найближчі два роки проект буде ретельно протестований і опрацьований.

"Оргкомітет не просто впевнений у своїх силах, ми вважаємо, що процес становлення об'єднаного чемпіонату незворотній" - підкреслив Газзаєв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Платіні виступив проти чемпіонату СНД.

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв вважає об'єднаний чемпіонат незворотнім і УЄФА - не перешкода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі