пʼятниця, 05 червня 2009 18:51

Газзаєв переманює в "Динамо" Дзагоєва

Газзаєв переманює в "Динамо" Дзагоєва

За інформацією LІFE.ru новоспечений тренер київського "Динамо" Валерій Газзаєв має намір вслід за собою переманити і вундеркінда московського ЦСКА Алана Дзагоєва.

Останнім часом 18-річний талант рідко з"являється на полі в основному складі, і Валерій Георгійович турбується, що без ігрової практики в команді Зіко Алан може зупинитися в своєму розвитку.

- Мені абсолютно незрозумілі причини, з яких Алан не грає в команді Зіко. - заявив Газзаєв. - Мабуть, настав вельми непростий період в його житті. У такій ситуації молодий футболіст може просто загубитися.

Валерій Газзаєв вже розмовляв зі своїм улюбленцем з приводу можливого переїзду до Києва.

- Алан готовий піти за Валерієм Георгійовичем, - розповіло джерело. - Проте можуть виникнути проблеми з оформленням цього трансферу. Зараз у Дзагоєва немає офіційного агента. Його справами завідує клуб, а президент ЦСКА Гінер навряд чи захоче відпускати такого футболіста до Києва.

Також проти можливого переїзду може висловитися і сім"я молодого гравця.

- Здається Алану ще рано кудись їхати, - зіззналася мати футболіста Ляля Дзагоєва. - Може пізніше йому і треба буде кудись їхати, але не зараз. Хай поки пограє в ЦСКА.

Придбання Дзагоєва буде киянам до двору. Валерій Газзаєв, який ще не встиг приступити до виконання тренерських обов"язків в українському клубі вже відзначає, що команді необхідний сильний креативний півзахисник.

- Влітку ми не збираємося робити багато придбань. - зізнався Валерій Георгійович. - Швидше за все обійдемося двома трансферами. Клубу просто необхідний сильний центральний півзахисник. Також шукуватимемо якісного гравця в центральну зону оборони.

Нагадаємо, що зараз право першочергового викупу трансферного листа російського вундеркінда належить клубу Романа Абрамовича лондонському "Челсі". Проте ЦСКА з київським "Динамо" можуть розглянути і альтернативний варіант з орендою футболіста.

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв переманює в "Динамо" Дзагоєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі