пʼятниця, 05 червня 2009 13:26

"Динамо" попрощалось з двома ветеранами

"Динамо" попрощалось з двома ветеранами

У перші дні червня замість гравців "Динамо", які поїхали у відпустку, на базу в Конча-Заспу заїхали гравці національної збірної України. Поки ж команда Олексія Михайличенка в прекрасних умовах готується до матчів з Хорватією і Казахстаном, керівники столичного клубу зайняті звичними для міжсезоння питаннями - складанням графіка підготовки і посиленням кадрового потенціалу команди.

Вже відомо, що залишив команду, отримавши статус "вільного агента", півзахисник Флорін Чернат. На черзі Максим Шацьких, у якого 1 липня закінчується контракт з "Динамо". Першим новачком команди став французький захисник Марк Фашан, який підписав п"ятирічну угоду. Відзначимо, що "Динамо" він дістався без компенсації, оскільки контракт з попереднім клубом - "Осером" - у нього підійшов до кінця.

Виходять з відпустки гравці "Динамо" в три етапи. Спершу в Києві 21-го червня зберуться футболісти, які не грали за національні збірні. Через три дні, напередодні виїзду на дванадцятиденний тренувальний збір до Австрії, до команди приєднаються "збірники" з європейських країн. Пізніше за всіх приступлять до тренувань (1 липня), африканці Ель Каддурі, Юссуф і Бангура.

Четвертий рік поспіль місцем проведення літнього збору "Динамо" вибраний розташований в півгодини їзди від австрійського міста Інсбрук готель "Інтеральпен". Навіть у найжаркіший місяць літа тут помірні температури, а від вітру місцевість захищена щільним рядом альпійських гір.

Відомо, що на зборі "Динамо" проведе три контрольні матчі. 1-го липня суперником наших хлопців буде один з клубів другого дивізіону Австрії, 4-го липня "Динамо" зустрінеться з московським "Локомотивом", а 7-го (в день від"їзду) з грецькою "Ларисою".

Поки численні представники "Динамо" в збірних тільки готуються до матчів кваліфікації Кубка світу, Айїла Юссуф у складі Нігерії зіграв в товариському матчі із збірною Франції. Після серії невдач африканці просто не мали права на помилку і показавши характер зуміли виграти в гостях 1:0.

Юссуф вийшов на поле на 47-ій хвилині зустрічі. Єрьоменко міг стати єдиним представником України у фінальній частині молодіжної першості Європи, яка пройде в Швеції з 15 по 29 червня. Проте Роман після виступів за національну збірну Фінляндії, де він також є гравцем основного складу, вирішив відпочити і потім боротися за місце в стартовому складі "Динамо" при Газзаєві.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" попрощалось з двома ветеранами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі