четвер, 04 червня 2009 16:59

Алієв не допоможе збірній України в матчі з хорватами

Алієв не допоможе збірній України в матчі з хорватами

Півзахисник збірної України Олександр Алієв пропустить відбірні матчі ЧС-2010 проти Хорватії та Казахстану через пошкодження гомілкостопа.

Ключовий хавбек київського "Динамо" вибув з ладу на два-три тижні через травму гомілкостопа, отриманої в одному з епізодів на вчорашньому тренуванні збірної України.

Це пошкодження не дозволить 24-річному атакуючому півзахисникові, який зіграв шість поєдинків у складі жовто-синіх, допомогти партнерам в найближчих турах кваліфікації ЧС-2010 в Загребі (6 червня) і Києві (10 червня).

За попереднім висновком лікарів, вже через 15-20 днів Алієв зможе повернутися до занять. Проте двотижневу відпустку, відведену киянам в літнє міжсезоння, він проведе в гіпсі.

Тим часом, відбірний матч проти команди Хорватії стане ключовим для українців, які займають третє місце в групі 6, - для продовження боротьби за одну з путівок в ПАР їм просто необхідно брати очки на полі суперника.

За матеріалами Sport.com.ua, UEFA

Зараз ви читаєте новину «Алієв не допоможе збірній України в матчі з хорватами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі