понеділок, 26 грудня 2011 12:11

"Галатасарай" готовий купити екс-форварда "Металіста" за 3,5 млн євро

"Галатасарай" готовий купити екс-форварда "Металіста" за 3,5 млн євро

Колишній нападник харківського "Металіста" Жажа Коельо незабаром може повернутися в Європу.

25-річний бразильський форвард в зимове міжсезоння може стати новачком "Галатасарая". У його придбанні зацікавлений тренер команди Фатіх Терім.

Жажа став відомий в Європі завдяки виступам за харківський "Металіст", в якому провів майже три сезони і забив 30 голів у 61 матчі. Однак влітку 2010 року він змусив керівництво харків'ян розлучитися з ним і перейшов в турецький "Трабзонспор". Трансфер обійшовся туркам в 4,2 млн. євро.

У минулому сезоні його 12 голів в 29 матчах допомогли "Трабзону" стати віце-чемпіоном Туреччини. Однак влітку його продали в Арабські Емірати в "Аль-Ахлі" за 4,5 млн. євро. За сезон він встиг стати завсідником нічного життя Трабзона, а тому його особливо не утримували.

Тепер же його чекають у "Галатасараї", який готовий викласти за його трансфер 3,5 млн. євро. До того ж оклад Жажі буде на рівні 2 мільйонів євро за сезон.

Зараз ви читаєте новину «"Галатасарай" готовий купити екс-форварда "Металіста" за 3,5 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі