понеділок, 18 вересня 2023 17:53

Ф'юрі знову заговорив про бій з Усиком і назвав умову

Ф'юрі знову заговорив про бій з Усиком і назвав умову
Поєдинок між Усиком і Ф'юрі, який планувався у квітні, не відбувся. Фото: Getty Images

Чемпіон WBC, британський боксер Тайсон Ф'юрі заявив, що битиметься з володарем поясів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком, якщо він відмовиться від великого гонорару.

Ф'юрі сказав, що зараз сконцентрований на бою з Френсісом Нганну, який відбудеться 26 жовтня. Про це повідомив Obozrevatel.

"Я колись казав, що хочу абсолютне чемпіонство? Ви чули, щоби це було моїм пріоритетом? Це завжди була якась інша маленька грьобана мрія. Зараз я маю справу з Нганну", – заявив Ф'юрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився інсайд щодо Зінченка та "Арсеналу"

"Якщо інша маленька сосиска захоче виборювати звання абсолюту, та якщо він готовий взяти невеликий відсоток, то ми зможемо це здійснити. Якщо він попросить багато, я скажу: ні, дякую", – сказав Ф'юрі.

У березні Ф'юрі запропонував Усику провести бій без опції реваншу. У відповідь промоутер Усика сказав, що Ф'юрі шукає варіанти, щоб відмовитися від бою.

Поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі, який планувався на 29 квітня, не відбувся.

Минулого місяця Олександр Усик захистив чемпіонські пояси у надважкій вазі у поєдинку проти Даніеля Дюбуа. Він здолав суперника нокаутом у дев'ятому раунді і зберіг титули WBA, WBO, IBF, IBO та The Ring.

Зараз ви читаєте новину «Ф'юрі знову заговорив про бій з Усиком і назвав умову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі