вівторок, 21 березня 2017 10:58

Футболіст збірної України підстриг Коноплянку

Футболісти збірної України зібралися на зборах в Австрії. Наша команда розпочала підготовку до відбіркового матчу КС-2018 з Хорватією.

У перервах між тренуваннями півзахисник "Шальке" Євген Коноплянка вирішив змінити зачіску. Перукарем став захисник "Динамо" Микола Морозюк.

"Друзі! Як думаєте, чи варто довіряти цій людині?", - підписав фото в соцмережах Коноплянка.

"Судячи з виразу обличчя Миколи, не думаю, що варто", - відповіли йому читачі.

  Євген Коноплянка змінив зачіску перед матчем з Хорватією
Євген Коноплянка змінив зачіску перед матчем з Хорватією

Раніше Коноплянка в інтерв'ю програмі "Великий футбол" розповів про ситуацію в німецькому клубі.

"Напевно, зараз я просто футбольний фанат. Я не можу пояснити, чому не виходжу на поле. Я запитую керівництво, а вони кажуть, що всім задоволені. Крім, мабуть, мене. Тому що я цією ситуацією не надто задоволений. Якщо найближчим часом така ситуація триватиме, потрібно серйозно порозмовляти.

Я прошу: "Скажіть мені в обличчя, які у мене недоліки, над чим мені працювати?". Може, це через те, що я на тренуванні жодного разу м'яч не втрачаю? Важко, коли забирають твою улюблену справу, і без цього нелегко жити. Але не хочеться зараз про сумне, я в збірній і дуже щасливий", - сказав Коноплянка.

Матч Хорватія - Україна відбудеться 24 березня в Загребі.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст збірної України підстриг Коноплянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі