понеділок, 13 квітня 2015 13:36

Фінал Ліги чемпіонів. "Шахтар" U19 - "Челсі" U19 розпочнуть о 17:00

Фінал Ліги чемпіонів. "Шахтар" U19 - "Челсі" U19 розпочнуть о 17:00
Сьогодні "Шахтар" і "Челсі" з'ясують переможця Ліги чемпіонів shakhtar.com

Сьогодні донецький "Шахтар" може стати переможцем юнацької Ліги чемпіонів. Щоб повернутися в Україну з трофеєм названим на честь багаторічного президента УЄФА Леннарта Юханссона, команді Валерія Кривенцова потрібно обіграти лондонський "Челсі". 

Зрозуміло, що фаворитом протистояння є саме англійська команда. Але на "гірників" не ставили і у півфіналі з бельгійським "Андерлехтом". Нагадаємо, "Шахтар" переміг з рахунком 3:1

Головне питання: чи вийде сьогодні в "основі" головна зірка "Шахтаря" Віктор Коваленко. За останньою інформацією, півзахисник ще не повністю відновився від травми ноги. Можливо, він знову розпочне матч на лавці запасних, щоб потім вийти на поле у потрібний момент.  До слова, 19-річний "гірник" своєю грою вже привернув увагу туринського "Ювентуса".

"Челсі" у півфіналі розібрався з італійською "Ромою" - 4:0. Дублем відзначився Домінік Соланке, який разом зі ще двома гравцями встигли дебютувати за першу команду "синіх". Крім того Жозе Моурінью часто залучає юнаків до тренувань з "основою". Всього Соланке забив вже 11 м'ячів у Юнацькій Лізі чемпіонів. 

З мотивацією та налаштуванням у "гірників" проблем не буде. Кривенцов не тільки хороший тактик, але і чудовий мотиватор. Часто саме після його слів у перерві матчу "Шахтар" додавав у других таймах. 

Важливими у грі сьогодні можуть стати стандартні ситуації та реалізація. У матчі з "Андерлехтом" "гірники" не кращим чином діяли при подачі кутових. А тут ще й гравці "Челсі" виділяються антропометричними даними. 

І ще одна деталь. "Шахтар" не програв жодного свого матчу у цій Лізі чемпіонів. Сподіваємось, сьогодні ця серія продовжиться.

Нагадаємо, фінал Юнацької Ліги чемпіонів "Шахтар" - "Челсі" розпочнеться о 17:00. Наш сайт вестиме текстову онлайн трансляцію зустрічі. 

Зараз ви читаєте новину «Фінал Ліги чемпіонів. "Шахтар" U19 - "Челсі" U19 розпочнуть о 17:00». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі