неділя, 22 квітня 2007 14:53

Фергюсон хоче помститися "Мілану" за поразку дворічної давності

Тренер "Манчестер Юнайтед" сер Алекс Фергюсон, 65 років, впевнений, що у його команди є відмінна можливість обіграти "Мілан" в півфіналі Ліги чемпіонів і помститися за поразку дворічної давності, інформує sport.com.ua.

-Ми створили багато моментів в матчі з "Міланом" два роки тому, і у вівторок також створюватимемо їх. Ключове питання в тому, чи зможемо ми їх реалізувати. Коли ми грали на "Сан-Сіро", у червоно-чорних були три хороші моменти, і вони використовували один з них, у нас же було п"ять шансів, але жоден з них ми не змогли реалізувати. Якщо команда на такому рівні не використовує голеві ситуації, нема кого звинувачувати, окрім неї самої, - роздумує Фергі.

Неприємним дзвінком перед грою з "Міланом" для Фергюсона стала нічия (1:1) в Прем"єр-лізі з "Мідлсбро", а ще більшим ударом - травма захисника Ріо Фердінанда, який вибув за попередніми оцінками на два тижні.

Проте Фергюсон залишається настроєним оптимістично.

-Ми визнаємо, що у "Мілана" велика європейська історія. Вони грали у фіналах єврокубків 10 разів, це фантастичний рекорд. Але я упевнений, що ми гратимемо краще, ніж два роки тому, а вони, сподіваюся, не будуть більше в такій формі. Якщо ми виграємо і не пропустимо в першому матчі, нас буде практично неможливо перемогти, - говорить сер Алекс.

Два роки тому "Мілан" двічі обіграв "Манчестер" в 18 фіналу Ліги Чемпіонів з рахунком 1:0.

Зараз ви читаєте новину «Фергюсон хоче помститися "Мілану" за поразку дворічної давності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі