середа, 29 квітня 2009 12:38

Фабрегас і ван Персі знущаються з Аршавіна

Фабрегас і ван Персі знущаються з Аршавіна

Російський футболіст лондонського "Арсеналу" Андрій Аршавін став предметом для жартів своїх одноклубників. Про це розповів агент Аршавіна Денис Лахтер, який назвав жарти гравців "Арсеналу" "не дуже розумними". За словами Лахтера, деякі футболісти лондонської команди заздрять росіянинові.

Злі жарти дадуть Аршавіну додаткову мотивацію

Агент Аршавіна заявив, що такі гравці, як капітан "Арсеналу" Сеск Фабрегас і нападаючий Робін ван Персі, заздрять зростаючій популярності російського нападаючого. Лахтер підкреслив, що така ситуація тільки підстібне Аршавіна і дасть йому додаткову мотивацію.

Лахтер розповів також, що росіянинові не подобається грати на позиції лівого півзахисника: "М"яко кажучи, йому це не подобається, - відзначив агент футболіста. - Проте доти, поки вони не куплять хорошого лівого півзахисника, Андрій гратиме на цій позиції".

Аршавін перейшов в "Арсенал" з пітерського "Зеніту" на початку лютого цього року. Росіянин вже забив за лондонський клуб шість голів. 21 квітня у виїзному матчі чемпіонату Англії проти "Ліверпуля" (4:4) він забив всі чотири м"ячі своєї команди.

За матеріалами lenta.ru, The Sun

Зараз ви читаєте новину «Фабрегас і ван Персі знущаються з Аршавіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі