середа, 06 липня 2011 15:39

Екс-гравець "МЮ" хоче знайти собі нову команду через YouTube

Екс-гравець "МЮ" хоче знайти собі нову команду через YouTube

Колишній футболіст англійського клубу "Манчестер Юнайтед" Оуен Харгрівз розмістив на відеохостингу YouTube серію роликів з тим, щоб полегшити собі пошук нової команди. Про це повідомляє Associated Press.

На відеозаписах тривалістю від дев'яти секунд до двох хвилин Харгрівз демонструє, що він цілком здоровий і перебуває у хорошій фізичній формі.

Футболіст розмістив вже 20 відеороликів з фрагментами своїх тренувань. Відеозаписи виявилися досить популярними - зокрема, два ролика зібрали більше 90 тисяч переглядів кожен.

30-річний Харгрівз в даний час є вільним агентом. Півзахисник залишив "Манчестер" після закінчення сезону-2010/11, при цьому за останні три роки він провів за свій клуб тільки п'ять матчів. Харгрівз не грав через хронічну травму коліна, а також через серію травм плеча.

Харгрівз став гравцем "МЮ" у 2007 році. Він перейшов в англійський клуб з мюнхенської "Баварії" за 17 мільйонів фунтів стерлінгів (тоді ця сума була еквівалентна 34 мільйонам доларів).

За збірну Англії півзахисник виступав з 2001 по 2008 роки. Харгрівз провів за національну команду 42 матчі.

Зараз ви читаєте новину «Екс-гравець "МЮ" хоче знайти собі нову команду через YouTube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі