субота, 03 червня 2017 10:54

"Є впевненість, що у нас все вийде" - Хацкевич про "Динамо"

"Є впевненість, що у нас все вийде" - Хацкевич про "Динамо"
Хацкевич підписав контракт з "Динамо" терміном на 2 роки fcdynamo.kiev.ua

Новий головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич дав перше інтерв'ю в новій якості.

"Я поїхав з Києва всього на два роки, протягом яких працював у збірній Білорусі, але моя сім'я весь час перебувала тут. Я з 1996-го року живу в столиці України, тому якщо це і можна назвати поверненням, то тільки в клуб.

Емоції? Звичайно, невелике хвилювання присутнє, все-таки, ми всі живі люди. Але є впевненість, що у нас все вийде.

Наша перша зустріч відбулася з президентом в понеділок, 29 травня, після його розмови з Сергієм Ребровим. Протягом двох днів ми обговорювали деталі, говорили про те, як зробити команду сильнішою і повернути віру і повагу, які завжди були у клубу.

Деякі питання ми вже обговорили з Ігорем Михайловичем. Конкретніше я зможу відповісти після того, як команда повернеться зі зборів, і ми проведемо спеціальну прес-конференцію. Поки працюємо за тим графіком, який вже був складений: команда збирається 19-го червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Реброва вже не залишилося емоцій, а Хацкевич може дати свіжий імпульс" - Андронов

Одна група працює в Києві до 25 червня, а 26-го відлітає на збір до Австрії, де до команди приєднаються хлопці, які були задіяні у збірних своїх країн".

Вчора Олександр Хацкевич підписав контракт з "Динамо" терміном на 2 роки.

Зараз ви читаєте новину «"Є впевненість, що у нас все вийде" - Хацкевич про "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі