пʼятниця, 27 травня 2011 13:34

"Договірняк" з "Іллічівцем" - це взагалі маячня "- Сьомін

"Договірняк" з "Іллічівцем" - це взагалі маячня "- Сьомін

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін назвав маячнею припущення про те, що кияни здали гру останнього туру чемпіонату України "Іллічівцю", який завдяки перемозі залишився у Прем'єр-лізі. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Києві, йдеться у повідомленні ЛігаБізнесІнформ.

Кияни вигравали матч з рахунком 2:0, але в другому таймі пропустили три м'ячі і в результаті програли. Після цього, деякі ЗМІ припустили, що "Динамо" програло спеціально.

"Це взагалі маячня. "Іллічівець" симпатизує "Шахтарю", який нам сенс їх залишати? Для нас було краще, щоб залишилася друга команда. Але наші гравці думками були у фіналі Кубка і в другому таймі вони не витримали. Це футбол і може трапиться всяке", - сказав Сьомін.

Тренер також зазначив, що постійні звинувачення напередодні фіналу Кубка України негативно позначилися на футболістах.

"Коли тебе незаслужено ображають, у хамській формі, і йде ціла кампанія чотири дні до матчу, ні до чого хорошого вона привести не може", - підкреслив він.

Нагадаємо, в середу, 25 травня, донецький "Шахтар", обігравши "Динамо" з рахунком 2:0, став володарем Кубка України.

Зараз ви читаєте новину «"Договірняк" з "Іллічівцем" - це взагалі маячня "- Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі