понеділок, 04 липня 2011 18:35

"Динамо" втратило все, що мало" - Сабо

"Динамо" втратило все, що мало" - Сабо

Колишній тренер київського "Динамо" Йожеф Сабо висловив думку, що на сьогоднішній день донецький "Шахтар" на голову сильніший від столичного клубу, причому динамівці самі втратили свою перевагу в українському футболі.

"На даний момент в Україні є два гранди – "Динамо" і "Шахтар". Між ними традиційно ведеться боротьба за чемпіонський титул, Кубок і Суперкубок країни.

Як би всі не кричали про амбіції "Металіста" і "Дніпра", поки що вони не готові на рівних протистояти флагманах. А якщо проаналізувати стан "Шахтаря", то "гірники" на голову сильніші за "Динамо". Це потрібно визнати. "Динамо" втратило все, що мало. І вболівальників теж", - цитує 71-річного фахівця "Футбол 24".

За словами Сабо, не потрібно чекати якісної гри від обох команд у матчі за Суперкубок України, оскільки це початок нового сезону, а двох тижнів для повноцінної підготовки до офіційних матчів недостатньо.

"Думаю, шанси команд - 50% на 50%. "Шахтар" не буде таким, яким ми його бачили в Лізі чемпіонів. І "Динамо" буде робити помилки, але у киян є Юрій Сьомін, який мотивований на матчі з донецьким клубом" , - зазначив екс-наставник київської команди.

На матч за Суперкубок України, в якому 5 липня в Полтаві донецький "Шахтар" зіграє з київським "Динамо", продані всі квитки. Як повідомили "Чемпионат.com" в ФК "Ворскла", станом на ранок понеділка, всі квитки були розкуплені.

Донецький "Шахтар", який зарезервував на матч 10 тисяч квитків, вже реалізував їх серед своїх уболівальників. В офісі "Динамо" "Чемпионат.com" повідомили, що біло-блакитних на матчі в Полтаві будуть підтримувати близько 3 тисячі вболівальників, які приїдуть з Києва.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" втратило все, що мало" - Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі