понеділок, 04 липня 2011 08:57

"Динамо" оновило виїздний комплект форми

"Динамо" оновило виїздний комплект форми

У рамках презентації нового логотипу київського "Динамо" керівництво клубу заявило, що також відбулося планове оновлення одного з комплектів екіпіровки команди.

На цей раз зміни торкнулися виїзного варіанту форми, оскільки домашнє екіпірування було оновлене минулого року (раніше було оголошено, що "період життя" кожного з комплектів екіпіровки становитиме два роки).

Новий дизайн "синьої" форми "Динамо" не дуже відрізняється від попереднього варіанта цієї екіпіровки, але, тим не менш, у ньому проглядаються вертикальні смуги різних відтінків синього кольору.

У цьому плані форма має схожість з тим варіантом екіпіровки, в якому кияни виступали в другій половині 80-х років минулого століття. Як розповіла директор з маркетингу компанії "Адідас Україна" Віра Євдокимова, саме такою і була задумка дизайнерів.

"Дизайн цієї форми, як і оновлений логотип "Динамо", повертає нас до традицій клубу, - сказала Євдокимова в ході вчорашньої прес-конференції. - Наші дизайнери взяли за основу форму 1987 року, а саме синю футболку з вертикальними смугами. При цьому ми зберегли традиційну золоту канву і слово "Динамо" на комірцевій зоні.

Крім цього, при створенні футболки були впроваджені всі новітні технології, що дозволяють спортсменам відчувати себе на полі максимально комфортно. Сподіваюся, ця форма настільки ж сподобається динамівським уболівальникам, як вона подобається співробітникам компанії "Адідас".

Нагадаємо, матч за Суперкубок України між "Динамо" і "Шахтарем" відбудеться 5 липня в Полтаві на стадіоні "Ворскла" імені Бутовського. Початок о 21:00. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" оновило виїздний комплект форми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі