субота, 02 липня 2011 15:54

Американська група присвятила дві пісні київському "Динамо"

Американська група присвятила дві пісні київському "Динамо"

Відома американська група Gogol Bordello записала дві пісні, присвячені київському "Динамо". Про це розповів її фронтмен Євген Гудзь в інтерв'ю газеті "Московський комсомолець", яке було опубліковано 1 липня.

"Ми випускаємо міні-альбом російською мовою, називається "Танці епікурейців". Дві пісні присвячені футбольному клубу" Динамо "(Київ). Просто мені фани зателефонували і кажуть:" Жека, от фани на мелодію Челентано написали пісню про "Динамо" (Київ), ти можеш записати її під гітару? Ми її будемо на стадіоні грати перед матчами". Мені нічого не залишалося робити, окрім як зняти найкращу студію в Лос-Анджелесі і записати номер розмахом у Jesus Christ Superstar. Так з'явилися дві пісні:"Дем'яненко, Блохін, Безсонов - наші ідеали" і "Київ і ми" в стадіонній фатальний обробці а-ля We will rock you!", - розповів він.

Євген Гудзь народився в місті Боярка, що в Київській області. Проте потім разом з сім'єю переїхав до США. На даний момент Гудзь живе в Бразилії. Лідер Gogol Bordello зазначив, що ця країна повернула йому інтерес до футболу.

"В таких країнах, де в нього грають з душею, а не тільки заради грошей, повертається інтерес. Недаремно футбольні фанати мені подзвонили. Побачили, що я виступаю в майці "Динамо" (Київ). А я часто виходжу на сцену у звичайному одязі. Я давно розробив таку систему - можу спати, грати і літати в одному і тому ж", - зізнався він.

Варто зазначити, що одну із записаних пісень - "Дем'яненко, Блохін, Безсонов - наші ідеали" - Gogol Bordello вже встигли виконати перед публікою. Символічно, що сталося це на концерті в Москві.

Зараз ви читаєте новину «Американська група присвятила дві пісні київському "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі