неділя, 03 липня 2011 22:58

"Наступного тижня підпишемо нападаючого" - Суркіс

"Наступного тижня підпишемо нападаючого" - Суркіс

Найближчим часом "Динамо" обов'язково придбає нових гравців. Про це в рамках відкритого тренування після презентації нової емблеми сказав президент київського клубу Ігор Суркіс.

"Думаю, наступного тижня у нас відбудеться один трансфер, ми підпишемо нападника. Через якийсь час ще один. Встигне новий гравець акліматизуватися? У нього буде достатньо часу, він з Європи", - сказав президент "Динамо".

Свого часу Валерій Газзаєв дуже хвалив Андре і говорив, що футболіст допоможе "Динамо".

"Це Газзаєв говорив, а зараз тренер Сьомін", - зауважив Ігор Суркіс.

"Динамо" буде прагнути до того, щоб повернути втрачене, зазначив президент клубу.

"Завдання виграти Суперкубок за будь-яку ціну не стоїть. Але будемо робити все можливе для його завоювання. Нам потрібно повернути те, що втратили - боротьба за чемпіонство, Кубок України і обов'язкове потрапляння в Лігу Чемпіонів. Для цього будемо робити все можливе і неможливе", - сказав він.

Нагадаємо, матч за Суперкубок України між "Динамо" і "Шахтарем" відбудеться 5 липня в Полтаві на стадіоні "Ворскла" імені Бутовського ". Початок о 21:00. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Наступного тижня підпишемо нападаючого" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі