пʼятниця, 01 липня 2011 16:14

"Динамо" вирвало перемогу у десятої команди Румунії

"Динамо" вирвало перемогу у десятої команди Румунії

Київське "Динамо" провело черговий контрольний поєдинок на навчально-тренувальному зборі в Австрії.

На цей раз суперником команди Юрія Сьоміна стала румунська "Астра" з Плоєшті. Дивно, але активніше зустріч почала саме команда, яка завершила румунський чемпіонат на 10-му місці. Більше того, їм на п'ятій хвилині вдалося відкрити рахунок. Після розіграшу корнера м'яч був поданий на голову Фатаю, який метрів з п'яти розстріляв ворота Шовковського.

Ініціатива, правда, належала "Астрі" недовго. Динамівці оговталися і почали загострювати ситуацію біля чужих воріт. І якщо Єрьоменку і Аруні не вистачило точності, то ефектний постріл Ярмоленка з-за штрафного дозволив його команді відновити статус-кво.

Незабаром Кравець, Гусєв і той самий Єрьоменко могли виводити свою команду вперед, але або воротар грав впевнено, або м'яч йшов поряд з воротами. І... "Динамо" знову пропустило. Після подачі з флангу від Жуніора Міранда перестрибнув Діакате і головою увігнав м'яч у ворота СаШо.

Після перерви гра суттєво не змінилася, хоча обидва наставника і провели заміни в складах - в атаку, не соромлячись, ходили й ті, й інші. Але на цей раз більш щасливими були футболісти "Динамо". На 57-й хвилині Аруна обікрав суперника, забезпечив передачею Мілевського, а вже той вивів Алієва на ударну позицію. Саша не схибив. А під кінець зустрічі Гармаш зумів зіграти на добиванні після удару Мілевського і сейва голкіпера. 3:2 - вольова перемога підопічних Сьоміна.

Динамо - Астра 3:2

Голи: Ярмоленко, 14, Алієв, 57, Гармаш, 87 - Фатай, 5, Міранда, 34

Динамо: Шовковський, Гусєв, Хачеріді, Діакате (Юссуф, 46), Ель Каддурі (Калитвинцев, 63), Вукоєвич (Гармаш, 46), Аруна (Рибалка, 78), Нінкович, Єрьоменко (Корреа, 46), Ярмоленко (Алієв, 46), Кравець (Мілевський, 46)

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вирвало перемогу у десятої команди Румунії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі