четвер, 30 червня 2011 16:46

Бразилець може замінити Шовковського в "Динамо"

Бразилець може замінити Шовковського в "Динамо"

Бразильський голкіпер Гільєрме Марінато з "Локомотива" в літнє трансферне вікно може перейти в київське "Динамо", яке підшукує зміну Олександру Шовковському в якості основного воротаря.

На трансфері бразильського голкіпера наполягає головний тренер динамівців Юрій Сьомін, під керівництвом якого Гільєрме робив перші кроки в "Локомотиві". Контракт Гільєрме з червоно-зеленими розрахований до 2012 року.

У стан Залізничників Гільєрме перейшов в 2007-му році, і якщо спочатку травми заважали гравцеві, то останні два роки бразилець є основним воротарем "Локомотива" і одним з кращих голкіперів в РПЛ.

Так само кияни продовжують переговори з півзахисником "Тоттенхема" і збірної Хорватії Ніко Кранчаром, проте поки що сторони не можуть домовитися про суму відступних, які київська команда повинна буде заплатити за гравця.

"Я знаю, що представники київського клубу зв'язувалися з "Тоттенхемом", але розмова закінчилася відразу після того як англійці назвали суму відступних, яку вони бажають отримати за мене", - вважає півзахисник.

Нагадаємо, днями "Динамо" підписало півзахисника французького "Монако" і збірної Нігерії Лукмана Аруну. Термін контракту - 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Бразилець може замінити Шовковського в "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі