субота, 02 липня 2011 14:22

"Динамо" готове викласти за Кардосо 25 млн євро - ЗМІ

"Динамо" готове викласти за Кардосо 25 млн євро - ЗМІ

Португальське видання O Jogo повідомляє, що київське "Динамо" не збирається міняти своє рішення придбати парагвайського форварда Оскара Кардосо. На думку газети, українській команді кров з носу потрібен топ-форвард.

Переговори по нападнику "Бенфіки" поновилися цього тижня, коли кияни були вимушені поліпшити свою початкову пропозицію. В даний час віце-чемпіони України очікують реакції від керівництва "Бенфіки" на своє останню пропозицію розміром в 18 мільйонів євро.

За версією газети, у разі відмови "Бенфіки", "Динамо" піде до кінця і буде змушене запропонувати ще одну, більш високу суму і навіть може заплатити 25 мільйонів, які раніше вимагав президент "Бенфіки" Луїш Вієйра. На даний момент керівництво "Орлів" взяло час на вивчення пропозиції "Динамо".

Така позиція пов'язана з тим, що інші форварди відмовляються переходити в "Динамо", так що Кардосо - останній шанс київського клубу підсилитися нападаючим топ-класу перед початком чемпіонату України, вважає газета.

Нагадаємо, кияни продовжують шукати можливості для посилення складу у міжсезоння. Кардосо - не єдиний варіант. Залишається надія, що невдала досі закупівельна кампанія може значно покращитися, якщо в команду перейде сенегалець Папісс Сіссе з "Фрайбурга", нігерієць Браун Ідейе з "Сошо" або Парк Чу-Єна з "Монако".

Так само в клубі продовжують переговри з півзахисником "Тоттенхема" і збірної Хорватії Ніко Кранчаром, проте поки що сторони не можуть домовитися про суму відступних, які київська команда повинна буде заплатити за гравця.

Так само повідомляється про інтерес Сьоміна до голкіпера московського "Локомотива", бразильця Гільєрме, який повинен стати заміною Олександру Шовковському.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" готове викласти за Кардосо 25 млн євро - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі