субота, 02 липня 2011 13:07

Стала відома бригада арбітрів на матч за Суперкубок

Стала відома бригада арбітрів на матч за Суперкубок

Стали відомі призначення арбітрів на матч за Суперкубок України, в якому "Динамо" зіграє з донецьким "Шахтарем".

Суддя в полі - арбітр першої категорії Юрій Вакс із Сімферополя. Зайнятися суддівством кримчанин вирішив у 1996 році, коли почав залучатися до обслуговування матчів аматорів регіональних змагань. Уже через шість років Юрій вийшов на професійний рівень, а з 2007 року (з перервами) працює на матчах елітного дивізіону.

У минулому сезоні в активі Вакса 11 матчів елітного дивізіону, в тому числі і три за участю "Динамо". Цікаво, що всі поєдинки "Динамо" проводило з різними наставниками. У 6-му турі підопічні Валерія Газзаєва поступилися "Ворсклі" у Полтаві (1:3), в 13-му вже під керівництвом Олега Лужного на своєму полі мінімально обіграли "Карпати" (1:0), а в 20-му турі з Юрієм Сьоміним на чолі на виїзді обіграли донецький "Металург" (2:0).

Допомагати головному рефері будуть асистент арбітра першої категорії Володимир Володін (Херсон) і асистент арбітра ФІФА, харків'янин Сергій Беккер. Функції резервного рефері виконає арбітр ФІФА Віктор Швецов з Одеси. Інспектором ФФУ призначений Ігор Хіблін, що представляє Хмельницький.

Нагадаємо, матч за Суперкубок України, в якому зустрінуться донецький "Шахтар" і київське "Динамо", відбудеться 5 липня в Полтаві на стадіоні "Ворскла імені Бутовського". Початок гри о 21:00. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Стала відома бригада арбітрів на матч за Суперкубок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі