понеділок, 05 серпня 2019 12:01

"Динамо" вирушило на матч з "Брюгге" із зірковим новачком і без талановитого півзахисника

"Динамо" вирушило на матч з "Брюгге" із зірковим новачком і без талановитого півзахисника
Микола Шапаренко не полетів на матч проти "Брюгге"

Київське "Динамо" 5 серпня вирушило на перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти бельгійського "Брюгге". Матч відбудеться 6 серпня на стадіоні "Ян Брейдель".

У Бельгію наставник киян Олександр Хацкевич взяв 22 виконавця. Серед них новачок "біло-синіх" Жерсон Родрігес, який підписав контракт із "Динамо" 3 дні тому. Не поїхав із "Динамо" у Бельгію півзахисник Микола Шапаренко. Також у Києві залишилися володарі молодіжного Кубка світу Ю -20 Георгій Цітаїшвілі та Денис Попов.

Голкіпери: Георгій Бущан, Денис Бойко, Руслан Нещерет.

Захисники: Віталій Миколенко, Йосип Піварич, Микита Бурда, Артем Шабанов, Тамаш Кадар, Томаш Кендзьора.

Півзахисники: Сергій Сидорчук, Мохаммед Кадірі, Беньямін Вербич, Володимир Шепелєв, Карлос де Пена, Віктор Циганков, Олександр Андрієвський, Денис Гармаш, Олександр Караваєв, Віталій Буяльський.

Форварди: Фран Соль, Жерсон Родрігес, Артем Бєсєдін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Русин перейшов у "Зорю" - офіційно

Уже сьогодні ввечері на стадіоні "Ян Брейдель" відбудуться прес-конференція за участі Олександра Хацкевича та одного гравця "Динамо". О 20:00 "динамівці" випробують газон стадіону, на якому завтра відбудеться гра.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" вирушило на матч з "Брюгге" із зірковим новачком і без талановитого півзахисника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі