неділя, 27 жовтня 2013 12:43

"Динамо" могло забити ще два м'ячі" - нападник "Туна"

"Динамо" могло забити ще два м'ячі" - нападник "Туна"
"Перемога "Динамо" цілком закономірна" - Шнойвлі ФОТО: fcthun.ch

У швейцарського "Туна" не було шансів у матчі з київським "Динамо". Про це після поєдинку 3-го раунду групового етапу Ліги Європи розповів нападник Марко Шнойвлі.

"Звичайно, настрій після поразки 0:3 зовсім не позитивний, - каже Шнойвлі. - Але треба визнати, у нас не було багато шансів для взяття воріт "Динамо". Натомість кияни могли забити нам ще один чи два м'ячі. Перемога господарів цілком закономірна.

Ми намагалися зіграти на 100% своїх можливостей, але це було важко. Господарі грали дуже добре. Вони не давали нам достатньо вільного простору, тому ми не змогли знайти свою гру.

Ми вже зіграли проти "Генка" і "Рапіда", але найважче було сьогодні з "Динамо". З цими командами ми добре грали, мали можливості забити гол. У першому турі ми вдома перемогли австрійців — 1:0. У матчі з "Генком" видався важкий перший тайм. Ми не реалізували три 100% гольових моменти. У підсумку програли 1:2."

7 листопада "Тун" прийме киян на своєму полі.

"Це буде інша гра. Не так легко грали на нашому стадіоні. Наше поле — важке для гостьових команд. Можливо, вдома нам вдасться виграти.

Вже пройшла половина групового етапу. Зараз у нас три очки і ще три матчі попереду. Два з них будуть домашніми. У нас ще є хороші шанси на вихід з групи."

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" могло забити ще два м'ячі" - нападник "Туна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі