четвер, 14 травня 2020 21:00

"Динамо" має парадоксальну проблему на позиції правого захисника

"Динамо" має парадоксальну проблему на позиції правого захисника
Томаш Кендзьора вже 3 роки виступає в чемпіонаті України. Фото: ФК "Динамо" Київ

У київському "Динамо" відразу чотири людини, які можуть грати на позиції правого захисника. Забагато. Але найгірше – на жодного не можна покластися.

Основний - 26 річний Томаш Кендзьора. Поляк виступає за "Динамо" вже третій сезон. Прогресу в його грі немає. Треба продавати. Але зробити це буде непросто, бо трансферний ринок спотворений через пандемію.

Влітку 2019 року до "Динамо" приєднався Олександр Караваєв. Грав за "Зорю", основний – у збірній. Універсальний футболіст – може зіграти півзахисника або на лівому фланзі.

У "Динамо" в Караваєва виникли дві проблеми: низька атакувальна ефективність та невміння виходити на заміну. Тому він не здатний бути гравцем ротації. Футболісту 28 років. Позбутися його треба, але також складно.

У "Динамо" в Караваєва виникли дві проблеми: низька атакувальна ефективність та невміння виходити на заміну. Тому він не здатний бути гравцем ротації

По завершенні сезону до "Динамо" повертається Олександр Тимчик. Попередні два провів у "Зорі". Для подальшого розвитку гравцеві потрібно мати стабільну ігрову практику. Навряд чи 24-річному захиснику до снаги виграти конкуренцію у Кендзьори та Караваєва. Він не кращий за них ані в обороні, ані в атаці. Треба йти до клубу, нижчого за рівнем вимог, ніж у "Динамо".

Данилу Скорку 18 років. Він непогано показав себе у Юнацькій Лізі УЄФА. Має потенціал. Але тренер Михайличенко не стане ризикувати у момент, коли йому треба друге місце і Кубок України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт проаналізував ситуацію з найпроблемнішою позицією для Шевченка

З 12 травня "Динамо" відновило тренування після двомісячного карантину

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" має парадоксальну проблему на позиції правого захисника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі