неділя, 30 грудня 2012 14:58

Цуренко не змогла пробитися в основну сітку турніру в Брісбені

Цуренко не змогла пробитися в основну сітку турніру в Брісбені
Леся Цуренко програла росіянці ФОТО: sportonline.ua

З 30 грудня по 6 січня в Брісбені (Австралія) відбудеться турнір WTA Brisbane International на відкритих кортах (хард), з призовим фондом $ 1.000.000. В основній сітці змагань українських тенісисток немає.

23-річна Леся Цуренко, яка посідає в світовому рейтингу 117-е місце, вийшла у фінальний раунд кваліфікації після перемоги над 156-ю ракеткою світу, 21-річної британкою Джоанною Контой - 6:4, 1:6, 7:5. А потім українка поступилася місцем в основній сітці змагань 107-й ракетці світу, 25-річній росіянці Ользі Пучковій, програвши їй з рахунком 3:6, 3:6.

Тенісистки грали 1 годину 19 хвилин. Цуренко зробила три брейки і шість разів упустила свою подачу. Жодного разу не подавши навиліт українка двічі помилилася на подачі, а її суперниця виконала 2 ейси і допустила 3 подвійних помилки. Тепер в особистому протистоянні тенісисток рахунок став рівним — 1:1.

Зараз ви читаєте новину «Цуренко не змогла пробитися в основну сітку турніру в Брісбені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі