четвер, 13 грудня 2012 13:26

Кім Клійстерс і її велика ракетка: тенісистка зіграла прощальний матч
7

Фото: ФОТО: Reuters

Бельгійська тенісистка Кім Клійстерс у своєму прощальному матчі переграла імениту американку Вінус Вільямс.

Клійстерс завершила кар'єру на початку вересня після Відкритого чемпіонату США. Прощальний матч 29-річна бельгійка провела у себе на батьківщині, в Антверпені.

Зустріч завершилася з рахунком 6:3, 6:3. Вінус так і не вдалося зрівняти рахунок в очних протистояннях з Клейстерс, який за підсумками матчів на різних турнірах був 7-6 на користь бельгійки. Гра пройшла на очах 13 тисяч глядачів, які захотіли висловити повагу чотирикратній переможниці турнірів серії Великого шолома. Також на матчі були присутні принц і принцеса Бельгії Філліп і Матильда, повідомляє АП.

"Теніс викликав у мені стільки емоцій, перш за все, зусиллями уболівальників. Мене мотивували не титули, не призи, а фанати. У найважчі моменти вони підтримували мене. Кожному, хто відправляв листи, дарував квіти і плюшевих ведмедиків, всім вам велике спасибі. Ви завжди будете у моєму серці", - сказала Клійстерс.

Клійстерс за свою професійну кар'єру тричі вигравала Відкритий чемпіонат США з тенісу (у 2005, 2009 і 2010 роках), ставала кращою в 2011 році в Австралії і три рази перемагала на підсумковому чемпіонаті WTA (в 2002, 2003 і 2010 роках).

Зараз ви читаєте новину «Кім Клійстерс і її велика ракетка: тенісистка зіграла прощальний матч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі