вівторок, 22 травня 2012 17:08

Кім Клійстерс назвала дату завершення кар'єри

Кім Клійстерс назвала дату завершення кар'єри
Кім Клійстерс з донькою Джадою ФОТО: Reuters

Колишня перша ракетка світу бельгійка Кім Клійстерс заявила, що остаточно завершить кар'єру після Відкритого чемпіонату США (US Open), який пройде з 27 серпня по 9 вересня 2012 року в Нью-Йорку. Про це повідомляє портал ESPN.

Раніше Клійстерс повідомила, що через травму пропустить "Ролан Гаррос", який пройде з 22 травня по 10 червня 2012 року. Бельгійка планує відновитися до Вімблдону і взяти участь в Олімпійських іграх 2012 року, які пройдуть в Лондоні. Клійстерс заявила, що в кар'єрі їй не вистачає тільки золотих медалей Олімпіади, і вона дуже хоче заповнити цю прогалину.

У 2007 році Клійстерс оголосила про відхід з тенісу через вагітність. Однак у 2009 році бельгійка повернулася у великий спорт, в тому ж році вона стала переможницею US Open. У 2010 році Клейстерс захистила титул, завойований в США, а також виграла підсумковий чемпіонат Жіночої тенісної асоціації (WTA). У 2011 році вона виграла Відкритий чемпіонат Австралії (Australian Open).

У 2003 і 2011 роках Клійстерс очолювала рейтинг WTA. У поточному рейтингу бельгійка розташовується на 44-му місці. Усього на її рахунку 41 перемога в різних турнірах.

Зараз ви читаєте новину «Кім Клійстерс назвала дату завершення кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі