четвер, 24 листопада 2011 11:38

Чемпіон світу з кондитерської справи провів майстер-клас кухарям "Олімпійського"
7

Фото: nsc-olimpiyskiy.com.ua

З 21 по 23 листопада на кухні НСК "Олімпійський" пройшов унікальний майстер-клас від одного з найвидатніших шеф-кондитерів Франції Бруно Куре. У майстер-класі взяли участь 30 кращих шеф-кухарів України, в тому числі кухарі та кондитери НСК "Олімпійський".

У ході майстер-класу маестро заворожив своїх колег таїнством приготування чудових десертів, тістечок, шоколадно-грушевого рулету, а також фісташкової тарти.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Голепад на "Олімпійському": збірні України та Німеччини зіграли внічию

Маестро солодкої майстерності впевнений, що такі десерти підкорять серце будь-якого футбольного вболівальника.

"Французькі смаки багато в чому збігаються з українськими. Ми намагаємося показати, що десерт - це не обов'язково щось дуже жирне і солодке, а навпаки - щось повітряне і незвичайне, останній акорд у прекрасному обіді чи вечері. Тому я впевнений, що такі десерти будуть гідно оцінені уболівальниками з усього світу, які приїдуть сюди на чемпіонат з футболу", підсумував найкращий майстер Франції з мистецтва виготовлення морозива, а також чемпіон світу з кондитерської справи Бруно Куре.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На відкритті "Олімпійського" були голі дівчата, освистаний Янукович і пожежа

Кондитери НСК "Олімпійський" в свою чергу обіцяли порадувати солодкими новинками найвибагливіших уболівальників-гурманів.

По завершенню майстер-класу 23 листопада в залі "Альтіус" НСК "Олімпійський" відбулася дегустація кулінарних шедеврів.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон світу з кондитерської справи провів майстер-клас кухарям "Олімпійського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі