неділя, 21 серпня 2011 11:31

"Челсі" здобув першу перемогу у чемпіонаті

"Челсі" здобув першу перемогу у чемпіонаті

Лондонський "Челсі" здобув першу перемогу в новому сезоні чемпіонату Англії з футболу, обігравши на своєму полі "Вест Бромвіч".

Зустріч, що відбулася в суботу на "Стемфорд Брідж", завершилася на користь господарів з рахунком 2:1. Вже на 4-й хвилині лондонці опинилися в ролі наздоганяючих: Шейн Лонг скористався помилкою захисників "Челсі" в центрі поля, втік на рандеву з воротарем Іларіу і відкрив рахунок у матчі.

Відігратися "синім" вдалося у другому таймі, коли на 53-й хвилині Ніколя Анелька пробив з кута штрафного майданчика, і м'яч після рикошету від захисника гостей влетів у сітку воріт. А переможний гол провів Флоран Малуда, який вийшов на заміну. Футболіст замкнув вивірений простріл з правого флангу Жозе Босінгва.

Після цього успіху у команди Андре Віллаш-Боаша стало 4 очки, у "Вест Бромвіч" поки немає набраних очок, пише РИА Новости.

Челсі - Вест Бромвіч - 2:1 (0:1, 2:0)

Голи: 0:1 - Лонг (4), 1:1 - Анелька (53), 2:1 - Малуда (83).

ЧЕЛСІ: Іларіу, Босінгва, Алекс (Іванович, 67), Террі, Е. Коул, Обі Мікель, Рамірес, Лемпард, Калу (Малуда, 35), Торрес (Дрогба, 60), Анелька.

ВЕСТ БРОМВІЧ: Б. Фостер, Рід, Тамаш, Олссон, Шорі, Тчойі (Одемвінгі, 75), Мулумбу (Дорранс, 87), Брант, Шарнер, Моррісон, Лонг.

Попередження: Тамаш (7), Лемпард (34), Мулумбу (45), Олссон (60), Террі (90), Одемвінгі (90).

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" здобув першу перемогу у чемпіонаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі