понеділок, 15 серпня 2011 16:44

У Нігерії викрали батька футболіста "Челсі"

У Нігерії викрали батька футболіста "Челсі"

У Нігерії викрадено батько півзахисника лондонського "Челсі" Джона Обі Мікеля. Про це в понеділок, 15 серпня, повідомляють британські ЗМІ.

Майкл Обі Мікель, який володіє транспортною компанією на батьківщині, був викрадений невідомими по дорозі додому в нігерійському місті Джос ще минулої п'ятниці. З того часу його ніхто не бачив.

При цьому викрадачі не виходили на зв'язок з родиною заручника. Джона Обі Мікеля відразу ж повідомили про інцидент. Незважаючи на це, він вийшов на поле в матчі першого туру англійської Прем'єр-ліги проти "Стоку", відігравши весь поєдинок.

"Поки до нас ніхто не звертався з приводу викупу. Мікель був сповіщений про події перед матчем зі "Стоком", але вирішив грати, щоб не підводити своїх партнерів і родину", - сказав представник півзахисника.

Агент футболіста Джон Ола зізнався, що гравець "Челсі" повністю спустошений.

"Ми були невпевнені, чи варто говорити йому перед матчем. Однак у розмові з Андре Віллаш-Боашем прийшли до висновку, що він має право знати про такий серйозний інцидент. Він перебував під серйозним тиском, але проявив характер і психологічну стійкість. Зараз же він повністю спустошений. Ми сказали йому, триматися спокійно і хоробро", - зазначив він.

Нагадаємо, 24-річний Джон Обі Мікель виступає за "Челсі" вже п'ять років. До цього він грав за норвезький "Люн", південноафриканський "Аякс Кейптаун", а також на батьківщині за "Плато Юнайтед".

Мікель провів більше 30 матчів за збірну Нігерії.

Зараз ви читаєте новину «У Нігерії викрали батька футболіста "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі