понеділок, 22 серпня 2011 12:40

"Челсі" заплатив за чемпіона світу 30 мільйонів євро

"Челсі" заплатив за чемпіона світу 30 мільйонів євро

Лондонський футбольний клуб "Челсі" домовився про трансфер капітана іспанської "Валенсії" Хуана Мати, який у 2010 році в складі національної команди став чемпіоном світу. Про це повідомляє офіційний сайт "Валенсії". Очікується, що Мата підпише контракт з лондонцями 22 серпня.

Як зазначає ESPN, до кінця липня 23-річний Мата міг перейти в будь-який клуб за 20 мільйонів євро - така сума відступних фігурувала в контракті футболіста. У серпні цей пункт контракту діяти перестав, і "Челсі" довелося заплатити за гравця близько 30 мільйонів євро.

Раніше "Челсі" придбав у "Барселони" півзахисника молодіжної збірної Іспанії Оріоля Ромеу. З бельгійського "Андерлехта" в лондонський клуб перейшов форвард Ромелу Лукаку. Що стосується "Валенсії", то в її основному складі Мату, швидше за все, замінить півзахисник Серхіо Каналес, який на правах оренди перейшов з мадридського "Реала".

Мата, який є вихованцем "Реала", виступає за "Валенсію" з 2007 року. У чемпіонаті Іспанії сезону-2010/11 півзахисник провів 33 матчі і забив вісім м'ячів. За збірну країни Мата виступає з 2009 року. У національній команді він провів 11 зустрічей і забив чотири голи.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" заплатив за чемпіона світу 30 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі