неділя, 28 серпня 2011 12:15

"Челсі" переміг "Норвіч": дебютний гол Мати, струс мозку Дрогба
7

Фото: Reuters

Лондонський "Челсі" з великими труднощами здолав новачка англійської футбольної прем'єр-ліги "Норвіч".

Поєдинок третього туру чемпіонату Англії, який відбувся в суботу на "Стемфорд Брідж", завершився з рахунком 3:1 на користь господарів поля. Рахунок на 6-й хвилині відкрив захисник "пенсіонерів" Жозе Босінгва, якому вдався сильний і точний дальній удар.

Зрівняти рахунок "канарейкам" вдалося у другому таймі, на 63-й хвилині, коли на виході вкрай невдало зіграв голкіпер "Челсі" Енріке Іларіу, а першим до м'яча встиг форвард гостей Грант Холт, який і вразив ворота.

Переможний гол "Челсі" провів з пенальті Френк Лемпард, а до цього важку травму отримав форвард Дідьє Дрогба, якого винесли з поля на ношах з кисневою маскою на обличчі.

У гравця виявлено легкий струс мозку. У найближчі дні медичний персонал клубу буде продовжувати пильно стежити за станом здоров'я 33-річного футболіста.

Вже в компенсований арбітром час остаточний рахунок встановив новачок "Челсі" Хуан Мата, який по ходу цієї зустрічі вийшов на заміну.

У "Челсі" стало 7 очок після трьох турів, у "Норвіча" залишилося два бали.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" переміг "Норвіч": дебютний гол Мати, струс мозку Дрогба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі