вівторок, 01 березня 2022 15:15

"Чекаємо в ЄС" й "Окупанти, ідіть нах*й". Легіонери "Динамо" підтримали Україну

Легіонери київського "Динамо" через соцмережі та ЗМІ звернулися до України й українського народу та висловили слова підтримки.

"Українці! Україно! Ми вас чекаємо в ЄС. Віримо у вас та вашу перемогу. Ви показали всьому світу, що у правди та гідності не може бути легкої дороги, але ваша сила та єдність обов'язково переможуть!" - написав Беньямін Вербич в Instagram, додавши хештег "УкраїнаЦеЄвропа".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболісти-легіонери перерахували українській армії понад 16 млн грн

 

"Наразі всі думають про Україну. Коли я встаю вранці, я відразу беру свій телефон перевірити новини. Це жахлива ситуація. І ми можемо лише сподіватися, що вона скоро закінчиться. Щось справді треба робити. Ніколи не думав, що переживу щось подібне. Жахливо бачити, що там відбувається.

Страшно думати, що я міг зараз бути в Україні. Це дивно говорити, але я дуже радий, що мене там немає. Проте мені також і сумно, що мене немає, тому що там є люди, яких я добре знаю і вважаю рідними. Те, що коїться в Україні, - це чисте зло. Це негуманно. Цього не хочуть навіть росіяни. Схоже, лише одна людина цього хоче", - сказав Міккель Дуелунд Voetbal International.

"Я сподіваюся, що скоро буде добре. Нехай буде мир! Вперед Україно, я з тобою, ти моя друга батьківщина", - написав Томаш Кендзьора в Instagram.

Окремо поляк звернувся до російського футболіста Дмитра Тарасова: "Сподіваюсь, що прочитаєш це повідомлення. Всі люди, які підтримують російських окупантів під час війни, ідіть ви всі нах*й!".

Автор: instagram.com/tkedziora94
 

Вербич і Кендзьора виступають в "Динамо", а Дуелунд на правах оренди наразі грає в Нідерландах.

Хто зі спортсменів взяв до рук зброю, аби боронити Україну.

Зараз ви читаєте новину «"Чекаємо в ЄС" й "Окупанти, ідіть нах*й". Легіонери "Динамо" підтримали Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі