вівторок, 10 червня 2008 12:54

Буффон вибачився перед уболівальниками

Капітан збірної Італії Джанлуїджі Буффон вибачився перед усіма вболівальниками за розгромну поразку від Голландії (0:3) в першому матчі Євро-2008. При цьому воротар назвав поєдинок з "помаранчевими" одним з найгірших у своїй кар"єрі, повідомляє Channel 4.

- Сподіваюся, ми винесемо урок з цього матчу. Це один з найгірших виступів Італії за весь час, що я граю в національній команді, - сказав Буффон. - Голландія добилася перемоги завдяки дуже хорошій за якістю грі. Я говорив зі всіма нашими футболістами, вони теж вибачаються перед уболівальниками. Ми, чесно, не чекали, що подібне може трапитися.

- Ван Ністелрой забивав з офсайда, але ми не можемо хапатися за це, як за соломинку. Нам варто визнати, що голландці дійсно нас переграли, - додав італійський воротар. - Ми можемо тільки вибачитися перед нашими прихильниками за те, що сталося, і пообіцяти виправити ситуацію в зустрічах з Румунією і Францією.

Зараз ви читаєте новину «Буффон вибачився перед уболівальниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі