вівторок, 10 червня 2008 09:29

"Ми задоволені нічиєю Франції і Румунії"

"Ми задоволені нічиєю Франції і Румунії"

Наставник збірної Італії Роберто Донадоні після поразки від голландців 0:3 сказав, що ще нічого не втрачено і його команда в наступних матчах спробує показати свою найкращу гру.

- Після того, як ми почали поступатися з рахунком 0:1, стан речей сильно погіршав. У випадку з другим голом ми не змогли достатньо швидко повернутися на свої позиції після розіграшу кутового. Ми добре виглядали фізично і створювали небезпечні моменти, але сьогодні був не наш вечір. Вважаю, що збірна Нідерландів грала настільки добре, наскільки ми від неї чекали. Ми знали, що їй під силу створювати моменти і нагнітати небезпеку, що вона і робила. Ми зробили помилки і поплатилися за них. Все почалося погано, а закінчилося ще гірше, але це вже історія, і треба думати про наступний матч з румунами. Необхідно відновитися фізично і психологічно, щоб почати все з чистого листа.

Якщо не вірити в краще, то краще відразу піти у відпустку замість того, щоб летіти до Цюріха. Гравцям треба швидше забути про поразку, усвідомити допущені помилки. Завтра ми почнемо роботу над ними, щоб ті не повторилися. Ми були надто безтурботні, щоб пропускати голи після контратак. Подали кутовий і стали неуважними. Ми оборонялися не кращим чином. Звичайно, при такому результаті ми залишилися задоволені нічиєю в зустрічі збірних Франції і Румунії. Це наша перевага, але також демонструє, що румуни можуть дати нам бій.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Ми задоволені нічиєю Франції і Румунії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі