вівторок, 10 червня 2008 09:02

Ван Бастен: не варто говорити про початок нової ери

Ван Бастен: не варто говорити про початок нової ери

Вчора Нідерланди вперше за 30 років обіграли збірну Італії. Наставник переможців Марко ван Бастен не приховував радості і відчуття гордості. Він пообіцяв, що його команда і далі так буде готуватися і настроюватися на матчі.

- Можна сміливо сказати, що я переживаю почуття гордості. Я пишаюся перемогою над чемпіонами світу і тим футболом, який ми показали. Ми забили три м"ячі і не припиняли грати до останньої хвилини. Це історичний результат, бо раніше ми не обігравали збірну Італії з рахунком 3:0, і це важливе досягнення. Футболісти були на висоті, грали як одне ціле і проявили чудеса духу. Якщо вони продовжать грати, як у сьогоднішньому поєдинку, то можуть спати спокійно. До самого кінця ми прагнули грати в красивий футбол і доставляли клопіт італійцям. Не дивлячись на пресинг з їх боку, ми продовжували гнути свою лінію, і я повинен подякувати своїй команді, що вона дотисла суперника і забила ще.

Ми не маємо права говорити про початок нової ери, ми виграли лише один матч - перший у групі. Я радий обіграти серйозного суперника, але ми зробили всього один крок. Якщо ми проявимо той же дух, що сьогодні, то зможемо добитися багато чого, але тут зібралися ще немало інших сильних команд. На певних ділянках ми перевершували італійців, але в їх складі грає немало чудових досвідчених футболістів. Я впевнений, що ця команда встане на ноги, вона володіє необхідним для цього класом. Завершився всього один поєдинок, і ми продовжимо готуватися до наступних у тому ж дусі. Якщо ми програємо збірній Франції, у нас знов почнуться проблеми. Це всього лише крок. Подивимося, чи зможемо ми повторити його в зустрічах з французами і румунами.

euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Ван Бастен: не варто говорити про початок нової ери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі