понеділок, 27 липня 2009 10:15

"Боротимуся за місце в основі "Динамо" - Євген Хачеріді

"Боротимуся за місце в основі "Динамо" - Євген Хачеріді
Захисник "Динамо" Євген Хачеріді, 21 рік, прийшов у команду в січні 2008 року. Виступав за "дубль". За "основу" відіграв тільки два матчі у Кубку України. Юрій Сьомін не бачив Євгена у головній команді. Через епідемію травм серед захисників Валерій Газзаєв довірив місце на полі молодому футболісту. Хачеріді зіграв у матчі за Суперкубок України і двох стартових іграх чемпіонату.

- Євгене, "Динамо" забило "Чорноморцю" п"ять м"ячів, "Таврії" - шість. У матчі третього туру проти "Кривбасу" рахунок буде 7:0?

- Чим більше голів, тим краще (Сміється). Звичайно, ми не ставим собі за мету забити 100 голів за чемпіонат, просто намагаємось реалізовувати свої моменти. Так, у матчі з "Таврією" ми повністю переграли суперника. Валерій Газзаєв у перерві похвалив команду. Сказав, що ми молодці і попросив не розслаблятися, а продовжувати забивати.

- У матчі з "Таврією" у вас також була нагода відзначитися. Часто забиваєте?

- Дійсно, у мене була така можливість, але її не вдалося реалізувати. Взагалі, я не часто забиваю, але інколи трапляється.

- Скоро лазарет команди покинуть ваші колеги. З початку наступного тижня в загальній групі займатиметься Юссуф, а до кінця місяця повернеться Алмейда. У серпні відновиться Діакате. У лінії захисту стане тіснувато...

- Я не боюся конкуренції. Відчуваю в собі сили і буду боротися за місце в основі. Останнє слово все одно за тренером. Він вирішує кого ставити в основний склад.

- Як оціните свою гру?

- Мені ще є куди рости. Намагаюся з кожним матчем грати краще, прогресувати. Особливу увагу приділяю швидкості прийняття рішень. Поки що це моя слабка сторона. Перед матчами став менше хвилюватися.

- У центрі оборони ви граєте у парі з бразильцем Бетао. Вже встигли зігратися?

- Бетао добре розуміє російську, тому проблем у нас не виникає.

- Євгене, як вам грати під керівництвом Валерія Газзаєва?

- З ним приємно працювати - він довіряє. Коли не має довіри з боку тренера, то і не має сенсу працювати.

- Віталій Кварцяний дуже вас хвалить. Називає одним з найобдарованіших футболістів України. Коли ви грали під його керівництвом у "Волині" було до вас якесь особливе ставлення?

- Віталій Володимирович завжди казав, що я виросту у великого гравця. Порівнював з Олегом Лужним. Мені таке порівняння імпонувало.

- Коли починали займатися футболом, то відразу обрали амплуа захисника? З вашим ростом (197 см – "ГПУ") ви могли й голкіпером стати.

- В основному я грав у захисті. На цій позиції я себе комфортно відчуваю.

- На що витратили призові за виграш Суперкубка України?

- Я ще вирішую (Сміється). Можливо, куплю машину. Подобаються "БМВ" і "Лексус". Але тоді прийдеться йти на курси водія, у мене немає прав.

- У вас є грецьке коріння?

- Так, мій тато грек. Я ще жодного разу не був на своїй другій батьківщині. Хотів би відвідати Грецію, хоча я не дуже цікавлюсь грецькою культурою.

- Як вас у команді називають?

- "Хачик" і "Лисий". Я не ображаюсь.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Боротимуся за місце в основі "Динамо" - Євген Хачеріді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі