неділя, 12 липня 2009 10:37

Газзаєв виграв свій перший трофей з "Динамо"

Газзаєв виграв свій перший трофей з "Динамо"

У матчі за Суперкубок країни знову не обійшлося без післяматчевих пенальті: після 0:0 в основний час кияни в Сумах з рахунком 4:2 перестріляли "Ворсклу".

Цікаво, що в основний час команди обмінялися ударами в штангу: у першому таймі у стійку воріт влучив новоспеченого капітана Мілевський, а в другому в штангу потрапив Сачко. А вирішальний удар Даллку в серії післяматчевих пенальті прийняла на себе поперечина.

Таким чином, новий наставник "Динамо" Валерій Газзаєв почав свою українську кар"єру із завоювання титулу в першому ж матчі команди під його керівництвом.

"Динамо" - "Ворскла" 0:0 (0:0)

У серії пенальті 4:2: 1:0 Нінковіч - 1:1 Цуррі; 2:1 Кравченко - 2:2 Маркоскі; 3:2 Єрьоменко - 3:2 Деспотовскі (воротар); 4:2 Ярмоленко - 4:2 Даллку (поперечина)

"Динамо": Шовковський, Єрьоменко, Бетао, Хачеріді, Ель Каддурі, Вукоєвіч, Гіоане (Нінковіч, 59), Алієв (Кравченко, 19), Гусєв (Зозуля, 72), Ярмоленко, Мілевський

"Ворскла": Долганський, Ярмаш, Далкку, Чеснаков, Цуррі, Краснопьоров, Деспотовскі, Кулаков (Безус, 88), Маркоскі, Єсін, Сачко (Янузі, 76)

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Газзаєв виграв свій перший трофей з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі