середа, 08 липня 2009 10:12

"Динамо" і "Ворскла" розіграють $75 тисяч

"Динамо" і "Ворскла" розіграють $75 тисяч

У суботу, 11 липня, на сумському стадіоні "Ювілейний" пройде матч за Суперкубок України, який традиційно відкриває новий футбольний сезон.

Офіційним м"ячем Суперкубку буде м"яч фірми Umbro. "Динамо" і "Ворскла" вже отримали по 20 таких для тренувань. Обидві команди приїдуть до Сум у п"ятницю ввечері. Кияни доберуться літаком, полтавчани - автобусом.

У Сумах делегація динамівців розміститься у готелі "Шафан", а полтавчани поселяться у готелі "Хімік". Призовий фонд матчу залишається таким як і у попередні роки - $75 тисяч по курсу НБУ. 50 тисяч з цієї суми дістанеться переможцеві, 25 - другому учасникові.

Матч обслуговуватимуть арбітри із Західної України. Головним рефері призначений 44-річний Євген Геренда з Калуша (Івано-Франківська область). У минулому сезоні, до речі, саме він судив матч останнього туру між "Динамо" і "Шахтарем".

Допоможуть йому Микола Васюта з Рівного і ужгородець Віталій Дем"яненко. Четвертий суддя Юрій Можаровський (Львів). Делегат ФФУ - Микола Залізний з Сум, а інспектор ФФУ - львів"янин Ярослав Грисьо.

У день матчу всім уболівальникам організатори обіцяють велике яскраве шоу. Крім того, на стадіоні серед фанатів розіграють скутер і багато інших призів.

За матеріалами Террикон, Известия в Украине

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Ворскла" розіграють $75 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі