пʼятниця, 27 лютого 2009 15:53

Бос "Рено" сам собі вріже зарплатню

Бос "Рено" сам собі вріже зарплатню

Економічна криза підштовхує керівництво "Рено" переглядати багато статей витрат. Цих заходів торкнуться багато областей французької стайні, включаючи можливі скорочення її персоналу на заводах в Енстоні і у Віре, пише sport.segodnya.

Окрім цього, французька стайня планує помітно понизити зарплати своїх співробітників. На минулому тижні з"явилися чутки про те, що нібито Флавіо Бріаторе - генеральний директор команди з Енстона - вирішив сам зменшити собі зарплату на 20%.

Довідка gazeta.ua

Флавіо Бріаторе (італ. Flavio Briatore) - відомий італійський бізнесмен, його статок оцінюється в 150 мільйонів доларів США. Відомий як успішний менеджер "Формули-1", що тричі приводив очолювану ним команду до Кубка Конструкторів і чотири рази, - до чемпіонського титулу. В даний час - керівник відділення "Рено" у Формулі-1.

Бріаторе - постійний фігурант італійських таблоїдів через його скандальні романи з топ-моделями. Він відомий як екс-коханець моделі Наомі Кемпбелл, з якою пізніше гучно розірвав. Від іншої моделі, Хайді Клум, у Флавіо є дитина - дочка на ім"я Лені.

Зараз ви читаєте новину «Бос "Рено" сам собі вріже зарплатню ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі