пʼятниця, 28 листопада 2008 16:53

Наомі Кемпбелл переїде жити в Росію

  Російський мільярдер Владислав Доронін із нареченою Наомі Кемпбелл на закритому доброчинному аукціоні матрьошок у московському Новому Манежі
Російський мільярдер Владислав Доронін із нареченою Наомі Кемпбелл на закритому доброчинному аукціоні матрьошок у московському Новому Манежі

Британська топ-модель 38-річна Наомі Кемпбелл збирається прийняти православ"я заради свого нареченого, російського мільярдера Владислава Дороніна, 46 років. Жінка заявила, що готова вийти за нього заміж і народити дітей.

Західна преса пише, що Наомі захоплюється чаклунством, вивчає культ кандобле — бразильський варіант вуду. Цього культу дотримуються темношкірі жителі штату Байя. Сама ж модель запевняє, що вірить у Христа і постійно ходить до церкви.

Весілля пара зіграє після Нового року. Наомі вже перевезла частину речей у московську квартиру Дороніна. У підмосковному містечку Барвиха арабські архітектори будують мільярдеру новий дім. Доронін є співвласником компанії нерухомості "Капітал Груп". Його статки оцінюють у майже $2 млрд. Нещодавно Владислав подарував своїй коханій кольє із двома великими та 142 дрібними діамантами. Раніше — пентхаус вартістю $18,5 млн у бразильському місті Сан-Паулу. Наомі також має білу яхту від коханого.

Доронін уже замовив у московського ювеліра обручки з білого та рожевого золота, всипані діамантами. Весільну сукню кольору слонової кістки Наомі шиють італійські модельєри Дольче та Ґаббана, костюм нареченого — російські кравці.

Із росіянином топ-модель познайомилася півроку тому на Каннському кінофестивалі. Наомі запевняє: це кохання з першого погляду.

— Він джентльмен, дивиться на мене й бачить не супермодель, а мене, — хвалиться.

Кемпбелл приписують більше десятка романів. 2002-го вона зустрічалася із 20-річним манекенником Енріке Палаціо, потім — із актором Робертом де Ніро, італійським власником "Формули-1" Флавіо Бріаторе, із російськими бізнесменами Умаром Джабраїловим і Рустамом Таріко.

У Дороніна був роман зі шведською моделлю Карен Шонбахлер.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл переїде жити в Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі