вівторок, 19 листопада 2013 16:36

Найбільше голів за Дешама французи забивали з 61-ї по 75 -ту хвилину

Середня результативність збірної Франції після Євро -2012 - 1,5 голи за матч. Втім, ця цифра лише приховує проблеми нашого суперника в атаці, повідомляє Обозреватель.

13 з 24 м'ячів французи забили в трьох осінніх матчах у ворота далеко не топових збірних Білорусі, Австралії та Фінляндії. При цьому у 8 матчах голи взагалі не були забиті. А кількість перемог з необхідною для "галльських півнів" різницею у три м'ячі - всього дві за півтора року.

Якщо спробувати описати середньостатистичний гол збірної Франції, то це буде комбінація в середині другого тайму, розіграна на лівому фланзі з наступним гольовим пасом в центр. Головні ролі тут виконували Рібері, Вальбуена і Жиру. На їх рахунку 14 голів і 13 передач.

Зазначимо, що в 17 офіційних і товариських матчах за Дідьє Дешама збірна Франції забила 24 голи (16 вдома та 8 на виїзді). 7 з них були забиті в проміжку між 61 і 75 хвилинах, і всього два - з першої по п'ятнадцяту.

При цьому 12 забитих голів стали результатом розіграних комбінацій, а ще у п'яти випадках м'яч побував у сітці воріт після дальніх ударів. У трьох випадках м'ячі забивалися зі стандартних положень і по два - з пенальті і після сольних проходів.

 

Зараз ви читаєте новину «Найбільше голів за Дешама французи забивали з 61-ї по 75 -ту хвилину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі