пʼятниця, 30 червня 2023 19:19

Бій Усик – Ф'юрі перенесено на пізніший термін: журналіст назвав причину

Бій Усик – Ф'юрі перенесено на пізніший термін: журналіст назвав причину
Планувалося, що титульний бій між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі відбудеться в грудні, проте тепер він відбудеться в січні. Фото: колаж Championat

Бій за звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті між чемпіоном WBA, WBO та IBF у надважкій вазі українським боксером Олександром Усиком (20-0, 13 КО) і чемпіоном WBC британцем Тайсоном Ф'юрі перенесено на іншу дату.

Планувалося, що титульний бій відбудеться в грудні, проте тепер він відбудеться в січні. Про це повідомив журналіст та інсайдер Гарет Девіс, пише Boxing News 24.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бій за звання абсолютного чемпіона світу між Усиком та Ф'юрі цьогоріч не відбудеться

За інформацією джерела, Ф'юрі хоче провести поєдинок у жовтні, щоб розім'ятися перед зустріччю з Усиком.

"Саудити посунули все, тому що Ф'юрі тепер збирається битися в жовтні. Вони явно хочуть, щоб Тайсон був залучений. Кілька тижнів тому Френк Воррен заявив, що вони не повинні погоджуватися з умовами партнерів із Саудівської Аравії", – повідомив Девіс.

У березні Тайсон Ф'юрі запропонував Олександру Усику провести бій без опції реваншу. У відповідь промоутер володаря поясів WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Усика сказав, що Ф'юрі шукає варіанти, щоб відмовитися від бою.

Після цього президент WBA Гільберто Мендоза повідомив, що команди Усика та Ф'юрі проінформували організацію про припинення переговорів.

У ЗМІ була інформація, що боксери можуть побитися на супертурнірі в Саудівській Аравії. Раніше повідомляли також, що поєдинок між Усиком та Ф'юрі має всі шанси відбутися цієї зими.

Якщо володар поясів WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик проведе поєдинок із чемпіоном світу за версією WBC Тайсоном Ф'юрі у Саудівській Аравії, то гонорар українця становитиме близько $50 млн, розповів інсайдер Гарет Девіс. Ф'юрі у такому випадку отримає за бій до $90 млн.

Зараз ви читаєте новину «Бій Усик – Ф'юрі перенесено на пізніший термін: журналіст назвав причину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі